MENU

Ajankohtaista

Aulapalveluhenkilö on tiskin takana valmiina vastaanottamaan vieraita.

Turvallisuuspalvelumme aloitti uudessa aulakohteessa Helsingissä

13.10.2021 15:05

Aloitimme toukokuun alussa turvallisuus- ja aulapalvelut Suomen valtion omistamassa Pasilan virastokeskuksessa Helsingissä. Kohde on suuri ja työllistää yli kymmenen turvallisuusalan ammattilaistamme. Tuotamme kohteessa muun muassa aulapalveluita useassa aulassa sekä valvomo- ja skannauspalveluita, järjestyksenvalvontaa sekä piirivartiointia.  

Pasilan virastokeskuksessa on isossa roolissa hyvä asiakaspalvelu. Mittaamme palvelun laatua, ja yksi mittareista on asiakastyytyväisyys. Aulapalvelutyöntekijä on asiakkaan ensimmäinen kontakti kohteessa ja tavoitteenamme on tarjota hänelle korkealaatuista sekä joustavaa palvelua. Haluamme jättää hyvän asiakaskokemuksen kohteen kaikille asiakkaille turvallisuutta unohtamatta. 

Palmian turvallisuuspalveluilla on laaja kokemus aulapalveluiden tuottamisesta jo usean vuoden ajalta. Tuotamme aulapalveluita pääasiassa pääkaupunkiseudulla  lukuisissa kohteissa, joita ovat muun muassa pääkonttorit, Haaga-Helia, Aurinkokiven kouluOoppera, Kansallisarkisto, Satamatalo ja ammattikorkeakoulu.

Aulapalveluihimme sisältyy aina kohteesta riippuen myös muita päivittäistarpeisiin liittyviä tehtäviä kuten esimerkiksi avaintenhallintaa, kulunvalvontaa, pysäköintilupia, turvatekniikkaa, postituspalveluita ja kokouksien varausjärjestelmien hallintaa jne.

Uusi aulapalvelukohde avautumassa

Haemme nyt useampaa asiakaspalvelun- ja turvallisuusalan työntekijää korkean tason kohteeseen Helsingin keskustan tuntumaan. Lue lisää hakuilmoituksesta. Haku päättyy 29.10.2021.

Uutiseen liittyvät palvelut