MENU

Ajankohtaista

uvassa näkyvät henkilöt: kuvaaja Jenny, taustalla tietokoneen ruudulla Mika ja Jasmine.

Palmian somelähettiläät ovat aloittaneet työnsä

16.11.2021 06:15

Palmian viestinnässä uudistimme somelähettilästoimintaa kuluneen syksyn aikana. Työn tuloksia voit seurata nyt Palmian somekanavissa. Somelähettiläät tekevät tärkeää työtä vahvistaen työnantajamielikuvaa, tukien rekrytointia ja edistäen Palmian brändiä.

Heidän tekemänsä viestintä rikastuttaa sisältöä sosiaalisen mediassa, jonka eri kanavat ovat jo pitkään olleet tärkeä alusta rekrytointimarkkinoinnissa ja työnhakijoiden tavoittamisessa.

Lähettiläiden avulla potentiaalisten työnhakijoiden on mahdollisuus saada ensikosketus siihen, millaisia työkavereita ja työtehtäviä meillä Palmiassa on. Samalla muut someseuraajat pääsevät kurkistamaan työn kulisseihin eri ammattialoilla.

Somelähettilästoimintaa Palmiassa on koordinoinut markkinointisuunnittelija Krista Aksila-Hursti. Lähettiläät ovat saaneet työnsä alkumetreillä koulutusta ja heitä on perehdytetty lähettilästyöhön sekä Palmian brändiin. Krista ohjaa ja tukee somelähettiläitä jatkossakin.

"Lähettilästoiminta on meillä alussa ja pyrimme kehittämään sitä yhdessä lähettiläiden kanssa. Olemme puhuneet yhdessä tavoitteista ja siitä, millainen tyyli sopii kenellekin. Ideointia ja kannustusta jaamme toisillemme yhteisessä WhatsApp-ryhmässä ja kokoonnumme välillä Teamsillä", Krista kertoo.

"Lähettilästoimintaa työn ohessa meillä tekee kahdeksan palmialaista. Tällä resurssimäärällä on pyritty hallitsemaan myös sitä, ettei tehtävä kuormittaisi ketään liikaa ja saisimme eri liiketoimintoja tekijöineen hyvin esille", Krista jatkaa.

"Omaan työhön tämä ohjaaminen ja sparrailu on tuonut mukavaa vaihtelua ja ehkä tärkeintä antia on se, että olen päässyt tutustumaan uusiin, mielenkiintoisiin persooniin ja heidän työhönsä. On palkitsevaa nähdä miten lähettiläiden postaukset ja storyt keräävät reaktioita ja kasvattavat meidän pientä seuraajamäärää", Krista päättää.