MENU

Ajankohtaista

Pro2023_Osaaja

Palmian ehdokkaat PRO-palkinnon saajaksi

30.09.2022 11:00

Ravintola-alan ja ammattikeittiöiden kirkkaimmat tähdet palkitaan jälleen PRO-gaalassa Kaapelitehtaalla tammikuussa. Tänä vuonna Palmia haluaa nostaa ehdolle jopa kolme alansa ammattilaista ja huipputyyppiä. Auta nostamaan Katri, Aki ja Sanna finaaliin!

Äänestyslinkki ehdokastiedoissa alla.

Ehdokkaat:

* Katri Mononen, alue-esihenkilö *

Katri_Mononen_Pro-palkintoehdokas

Katri on joustava ja toimii esimerkillisesti Palmian arvojen ja prosessien mukaisesti. Kehittää aktiivisesti oman alueen toimintaa sekä on aktiivinen palautteen antaja ja osallistuu siten koko ruokapalvelun kehittämiseen. Hän pitää huolta henkilöstöstä sekä asiakkaista ja se näkyykin sekä hyvänä henkilöstötyytyväisyytenä että hyvänä asiakastyytyväisyytenä. Katrin alueella on paljon toimintamalleja, joita voisi laajentaa muihinkin paikkoihin. Hän on mukava ja arvostettu työkaveri, joka toimii hyvänä esikuvana nuoremmille alalle tulijoille. Johtaa esimerkillisesti organisaatiotaan.

Ehdota Katria Pro-gaalan sivustolla 16.10. mennessä: https://propalkinnot.fi/ehdota

Sarja: Ammattikeittiön päällikkö

Ehdokkaan etunimi: Katri

Ehdokkaan sukunimi: Mononen

Ehdokkaan työpaikka: Foods, Palmia Oy

Perustelut: Kerro, kuinka Katri on tehnyt sinuun vaikutuksen.

* Aki Scheiman, tuotekehittäjä *

Aki_Scheiman_Pro-palkintoehdokas

Aki tuntee monipuolisesti eri toimialat (sairaala, hoiva, koulu- ja päiväkoti, henkilöstö), asiakkaat sekä erilaiset tuotantotavat, joten hän osaa kehittää reseptiikkaa monipuolisesti. Hän toimii hyvässä yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa ja ottaa heidän näkemykset ja kehitysideat huomioon työssään. Iloinen ja positiivinen asenne. Tiimipelaaja, joka kykenee sulautumaan ja soluttautumaan ympäristöönsä, missä kulloinkin toimii. Osaaminen näkyy vahvana asiakastuntemuksena, ja häneltä löytyykin ässiä hihasta jokaisessa kiperässä tilanteessa hymyllä ja ratkaisuehdotuksella kuorrutettuna. Akilla on myös harvinainen taito niin kuunnella kuin sparratakin, jolloin lopputuloksista syntyy toimivia kokonaisuuksia. Kustannustehokas ajattelu tuotekehityksessä auttaa meitä yrityksenä saavuttamaan asetettuja tavoitteita. Joustava kaveri, joka pystyy työskentelemään paineen alla kiireessä!

Ehdota Akia Pro-gaalan sivustolla 16.10. mennessä: https://propalkinnot.fi/ehdota

Sarja: Ammattikeittiön tuotekehittäjä

Ehdokkaan etunimi: Aki

Ehdokkaan sukunimi: Scheiman

Ehdokkaan työpaikka: Foods, Palmia Oy

Perustelut: Kerro, kuinka Aki on tehnyt sinuun vaikutuksen.

* Sanna Vaattovaara, kokki *

Sanna_Vaattovaara_Pro-palkintoehdokas

Sanna on ruoanvalmistuksen taikuri, joka on innostunut omasta työstään ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Hänen tavoitteena on tarjota parasta ruokaa kaikille asiakkaille, myös erityisruokavalioasiakkaita unohtamatta. Hän on aina valmiina auttamaan työkavereita ja ratkomaan yhdessä haasteita. Hän hallitsee vaativatkin erityisruokavaliot ja monipuolisen asiakaskunnan tarpeet. Hän laittaakin ruokaa "vauvasta vaariin". Hän tekee työtään suurella sydämellä - asiakas on Sannasta aina tärkein!

Ehdota Sannaa Pro-gaalan sivustolla 16.10. mennessä: https://propalkinnot.fi/ehdota

Sarja: Ammattikeittiön kokki

Ehdokkaan etunimi: Sanna

Ehdokkaan sukunimi: Vaattovaara

Ehdokkaan työpaikka: Foods, Palmia Oy

Perustelut: Kerro, kuinka Sanna on tehnyt sinuun vaikutuksen.

Uutiseen liittyvät palvelut