MENU

Ajankohtaista

Pro2022-logo

Palmian ehdokas PRO-palkinnon saajaksi

28.10.2021 14:42

Ravintola-alan ja ammattikeittiöiden kirkkaimmat tähdet palkitaan vuosittain PRO-gaalassa. Tänä vuonna Palmia nostaa jälleen ehdolle yhden alansa ammattilaisen ja huipputyypin.

Palmian ehdokas PRO-palkinnon saajiksi

Ravintola-alan ja ammattikeittiöiden kirkkaimmat tähdet palkitaan vuosittain PRO-gaalassa. Tänä vuonna Palmia nostaa jälleen ehdolle yhden alansa ammattilaisen ja huipputyypin.

Arvostetut PRO-palkinnot jaetaan vuosittain ravintola-alan ja ammattikeittiöiden parhaille osaajille, jotka valitaan finaaliin yleisön ehdotusten ja perustelujen pohjalta.

Auta meitä nostamaan Minna finaaliin perusteluineen PRO-palkinnot -sivuilla. Ehdokkaita voi nimetä kuka tahansa. Haastammekin kaikki asiakkaat, kollegat, Palmialaiset, yhteistyökumppanit ja ystävät nimeämään Palmian ehdokkaan PRO-palkinnon saajaksi. Ehdokkaita voi nimetä 15.11.2021 asti.

Lue ehdokkaastamme lisää alla ja ehdota osoitteessa https://propalkinnot.fi/ehdota/

 Minna Suvanto, tuotantopäällikkö Kanta-Hämeen keskussairaala

"Pidän työn monipuolisuudesta, sen mukana tuomista haasteista ja sairaala toimintaympäristönä on erittäin mielenkiintoinen."

Minnalla on laaja-alaista ja monipuolista ison ammattikeittiön osaamista. Hän vastaa vaativan erikoissairaanhoidon, ikäihmisten ja erityisryhmien ruokapalveluista sekä henkilöstöruokailuista. Minna tuntee asiakkaidensa haasteellisen toimintaympäristön ja kehittää aktiivisesti tuotteita ja palveluja, mm. potilaiden mahdollisuutta valita ruokansa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Minna tuntee henkilöstönsä työtehtävät, hän kannustaa ja luo myönteistä ja innostavaa työilmapiiriä, kertoo esihenkilö Sari Lipasti, toimialajohtaja.

Ehdota Minna Pro 2022 -kisaan mukaan

Ehdota Minnaa perusteluineen osoitteessa: https://propalkinnot.fi/ehdota/

Sarja: ammattikeittiön päällikkö

Ehdokkaan etunimi: Minna

Ehdokkaan sukunimi: Suvanto

Ehdokkaan työpaikka: Palmia Oy

Työpaikan paikkakunta: Hämeenlinna

Perustelut: Kerro kuinka Minna on tehnyt sinuun vaikutuksen!

Uutiseen liittyvät palvelut