MENU

Ajankohtaista

Palmian aluepäällikkö Anne Kohonen (oik.) on finalistina Puhtausalan esihenkilökilpailussa.

Palmian Anne Kohonen on ehdokkaana Puhtausalan esihenkilökilpailun finaalissa

18.01.2023 08:40

Palmian Aluepäällikkö Anne Kohonen on edennyt Puhtausalan esihenkilö -kilpailun finaaliin. Puhtausalan tunnustuksella halutaan korostaa laadukkaan esihenkilötyön merkitystä tuloksekkaassa toiminnassa ja henkilöstön hyvinvoinnissa. Voittajalle on luvassa 1 000 euron palkkio sekä hienoja kokemuksia puhtausalan edustustehtävissä. Puhtausalan esihenkilön toimikausi on kaksivuotinen.

Anne Kohosen toimialueeseen kuuluu kuusi palveluesihenkilöä, seitsemän palveluohjaajaa ja 150 toimitilahuoltajaa. Alalla 25 vuotta toiminut Kohonen testaa mielellään uusia asioita työssään, ja mieltää etenkin ekologisen siivouksen kiinnostavaksi. Hän on suorittanut kaksi alan erikoisammattitutkintoa, ja on menestyksellisesti kannustanut myös tiimiläisiään oppisopimuskoulutuksiin. "Kaikilla heillä on hienot urapolut Palmialla, ja olen niin ylpeä heistä. Käytän kaiken työaikani asiakas- ja henkilöstötyöhön.", Kohonen summaa.

Kohonen on saavuttanut tunnustuksia aiemminkin. Vuonna 2020 hänet äänestettiin Toimitilapalveluiden vuoden palmialaiseksi.

Puhtausalan esihenkilö -tunnustuksen saajan kriteereinä on mm. tuloksekkaasti, suunnitellusti ja organisoidusti toimiminen. Esihenkilöllä tulee olla hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot, ja hänen tulee panostaa aktiivisesti puhtausalan kehittämiseen. Tunnustuksen saaja myös pystyy rakentamaan hyvän työilmapiirin ja tukemaan henkilöstöä yksilöllisesti, tai toimimaan muutoin poikkeuksellisen innostavasti esimiehenä.

Puhtausalan esihenkilö julkistetaan Esihenkilö- ja asiantuntijapäivillä 26.-27. tammikuuta.

Kilpailun järjestävät Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen työnantajat PALTA ry, Ammattiliitto Pro ja SSTL Puhtausala ry.

Uutiseen liittyvät palvelut