MENU

Ajankohtaista

Palmia tarjoaa siivoustöitä kesän ajaksi Hämeenlinnassa

3.03.2021 13:14

Palkkaamme Hämeenlinnaan kesäksi sekä kesäapulaisia (alle 18 v.) että kesäsijaisia siivouspalveluihin. Suurin tarve on kesäsijaisista, jotka voivat työskennellä kokoaikaisesti. Tarjoamme töitä keskimäärin toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin asti. Suurin työntekijätarve on juhannukselta elokuun loppuun.

Tarjolla olevat siivoustyöt ovat muun muassa ylläpitosiivousta, peruspesuissa avustamista sekä ikkunanpesua. Siivottavat kohteet vaihtelevat laidasta laitaan Hämeenlinnan seudulla. Kesätyöntekijöitä tarvitaan siivoamaan muun muassa päiväkodeissa, virastoissa, toimistoissa, vanhainkodeissa, terveysasemilla ja sairaaloissa.

Katso avoimet siivousalan työpaikat

Puhtautta kemikaalittomasti ja ympäristöä kunnioittaen

Tuotamme päivittäin noin kaksi miljoonaa neliötä puhtaita ja viihtyisiä toimitiloja aina päiväkodeista oppilaitoksiin ja suuria asiakasmääriä palveleviin kiinteistöihin. Puhtauden ja viihtyisyyden rinnalla haluamme olla edistämässä palvelun tuottamista ympäristöystävällisesti sekä turvallisesti. Ympäristömerkittyjen puhdistusaineiden käytön rinnalla Palmian ylläpitosiivouksessa on jo runsaat 130 000 kemikaalittomasti siivottavaa neliöitä.

Lue lisää Monessa Mukana -blogista Kemikaaliton ylläpito- ja perussiivous

Uutiseen liittyvät palvelut