MENU

Ajankohtaista

Palmia pääyhteistyökumppanina Taitaja 2017 -tapahtumassa

11.05.2017 11:19

Taitaja 2017 -tapahtuma on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Palmialle on kunnia olla kumppanina ja osoittaa näin arvostusta ammatillista osaamista ja kiinnostusta tulevaisuuden työvoimaa kohtaan.

Taitaja on ammatillisen koulutuksen suurin vuosittainen valtakunnallinen tapahtuma. Tänä vuonna kisataan Helsingin Messukeskuksessa 16.-18.5. Tapahtumaan odotetaan jopa 80 000 kävijää! Kisojen teemana on Kaupunki kaupungissa, ja kilpailu- ja tapahtuma-alueet on nimetty Helsingin kaupunginosien mukaan.

Palmia tunnetuksi amisten keskuudessa

Taitaja-tapahtumassa Palmia rakentaa valtakunnallista näkyvyyttä tulevaisuuden työvoiman ja ammatillisen koulutuksen toimijoiden keskuudessa. Esittelemme messuosastollamme (lajialueella 314) tulevaisuuden työntekijöille Palmiaa työntantajana. Kärkenämme on tulevaisuuden tiivis rekrytointitarve laajentaessamme toimialuetta Etelä-Suomessa ja myöhemmin valtakunnallisesti.

Erityisesti olemme tukemassa ravintola-alan lajeja, catering-kokki, ravintolakokki ja tarjoilija, sekä turvallisuusalan turvatekniikkalajia. Ravintola-alan ja turvallisuusalan lajeissa palmialaiset osallistuvat myös kilpailusuoritusten arviointiin tuomareina.

Kahvitamme Suomen suurimman kevätjuhlan

Tiistai-iltana 16.5. Taitajissa järjestetään Suomen suurin kevätjuhla, jossa Palmia hoitaa kahvituksen. Ilta on suunnattu erityisesti amislaisten huoltajille, kavereille ja muille sidosryhmille.

Yleisöllä vapaa pääsy

Tapahtuma on avoinna ti 16.5. klo 10-19, ke 17.5. klo 8-17 ja to 18.5. klo 8-16.

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan Palmiaan ja samalla inspiroitumaan tulevaisuuden huippujen tekemisestä! 

Palmian osasto on Kallio-nimisellä kilpailualueella, turvallisuus- ja puhtauspalvelulajien (lajialue 314) läheisyydessä. 

www.taitaja2017.fi

Uutiseen liittyvät palvelut