MENU

Ajankohtaista

Palmia rekrytoi Studia-messuilla

27.11.2016 15:11

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.-30. marraskuuta. Palmian rekrytointi on mukana molempina päivinä.

Osastollamme kerromme tuoreimmat tiedot tulevan kesän kesätöistä ja -sijaisuuksista.  Kanssamme voit keskustella myös työllistymismahdollisuuksista valmistumisen jälkeen tai työharjoitteluvaihtoehdoista. Neljä toimialaamme tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia eri puolella Etelä-Suomea. Osastollamme kuulet suurimmista tulevista rekrytoinneistamme ennakkoon.

Tulee tutustumaan Palmiaan ja kisailemaan

Osastomme 5h19 on Työelämä, liitot ja järjestöt -alueella.

Tule keskustelemaan rekrytoijiemme kanssa Palmian tarjoamista työ- ja uramahdollisuuksista sekä harjoitteluista. Osastollamme kuulet suurimmista tulevista rekrytoinneistamme ennakkoon.

Toiminnallisella osastollamme voi kisailla leikkimielisesti ja osallistua Instagram-kuvakilpailuun. Palkitsemme kaksi parasta, iloisinta, vauhdikkainta tai hienointa #palmia ja #studiamessut -tägättyä kuvaa.

Monipuolinen tarjonta tulevaisuutta suunniteleville nuorille

Tapahtuman pääkohderyhmä on ammattiin opiskelevat ja valmistuvat sekä lukiolaiset.

Opiskelu- ja uratapahtumassa on tarjontaa myös suurelle yleisölle ja aikuisopiskelijoille. Kotimaisten ja kansainvälisten oppilaitosten ohella esillä ovat rekrytointi, yritysesittelyt ja etujärjestöt. Aiheina ovat myös opiskelun ja työelämän palvelut, ohjaus, opiskelu-, työharjoittelu- ja työpaikat ulkomailla. Messuilla on opinto-ohjauspiste, jossa päivystävät opot auttavat löytämään vastauksia opintoja koskeviin kysymyksiin.

Lavaohjelmassa uratarinoita

Lavaohjelmassa omista urapoluistaan kertovat mm. Roope Salminen, Pekka Hyysalo ja somepersoona Joonas Pesonen. Lavalla kuulet myös asiaa ulkomailla opiskelusta. Vauhtia tahdittaa Varusmiessoittokunta.

Studiassa vieraili vuonna 2015 lähes 15 000 kävijää. Tänä vuonna jo 24. kertaa järjestettävät messut toteutetaan yhteistyössä Suomen Lukiolaisten Liiton kanssa.

Uutiseen liittyvät palvelut