MENU

Ajankohtaista

Palmia palkkaa toistasataa kesätyöntekijää - paikat tulevat hakuun 3.2.

29.01.2020 09:32

Monialainen palveluyhtiömme tarjoaa kesätöitä pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Turussa, Lahdessa, Karkkilassa, Sipoossa, Tampereella, Nokialla ja Haminassa. Kesätyöntekijät toimivat siivous-, kiinteistö-, turvallisuus-, vihertyö-, sekä ravintola- ja ruokapalvelualojen tehtävissä. 

15-17 -vuotiaita kesäapulaisia rekrytoidaan arviolta noin 40 henkilöä. Heille suunnatuista töistä suurin osa on siivousalan tehtäviä. Vuosilomansijaisia tarvitaan kaikissa liiketoiminnoissamme. 

- Kesätyöpaikat tulevat hakuun maanantaina 3.2.2020. Odotamme hakuajan 15.3 loppuun mennessä saavamme edellisvuosien tapaan reilusti yli tuhat hakemusta. Kesätyöt kiinnostavat, sillä niistä saa hyvää työkokemusta ja ne tarjoavat kiinnostuneille myös väylän mahdolliseen vakinaiseen työpaikkaan, kertoo HR-asiantuntija Marjo Räsänen Palmialta. 

Monipuolisia töitä ja mielenkiintoisia kohteita

Hakuajan sulkeuduttua 15.3.2020, esimiehet haastattelevat hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia kohteita ja töitä esimerkiksi Helsingin metron siivouksessa, Palmian hälytyskeskuksessa, metron järjestyksenvalvonnassa ja viherpalvelualan tehtävissä.

- Jotta hakija erottuisi muiden hakijoiden joukosta, kannattaa kesätyöhakemus täyttää huolella ja myös CV:n kannattaa panostaa, Räsänen vinkkaa. Tee CV:sta omannäköisesi, mutta napakka. Työkokemuksen puuttuessa voit hyödyntää esimerkiksi harrastuksia ja muuta vapaa-ajan toimintaa. Meiltä kaikilta löytyy myös erilaista osaamista ja taitoja, joten muista kertoa myös niistä! 

- Tarjoamme kesäapulaisten paikkoja 15–17 –vuotiaille. Näihin paikkoihin työllistyy usein myös ensimmäistä kesätyöpaikkaansa hakevat nuoret, jatkaa Räsänen. Kesäapulaiset työskentelevät ohjatusti, joten aikaisempaa työkokemusta ei vaadita. Tärkeintä on reipas asenne! 

Vuosilomansijaiset sen sijaan työskentelevät itsenäisesti ja heillä on oltava jo jonkin verran alan työkokemusta. Meillä vuosilomansijaiset voivat työskennellä esimerkiksi turvapalveluissa valvojina, vihertyöntekijöinä kiinteistöpalveluissa tai toimitilahuoltajana toimitilapalveluissa.

Töitä Vastuullisen kesäduunin periaattein

Palmia osallistuu myös tänä vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, joka tarkoittaa, että yhtiönä sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Niihin kuuluvat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka, kirjallinen työsopimus ja -todistus.

- Kesätyö Palmiassa voi olla nuoren ensimmäinen kosketus työelämään. On erittäin tärkeää, että nuoret saavat positiivisia kokemuksia työelämästä heti työuransa alussa. Palmian kädenjälki näkyy nuorten kokemuksissa, ja kokemukset painuvat mieleen loppuelämän ajaksi. Kukapa ei muistelisi jossain vaiheessa elämäänsä ensimmäistä työpaikkaansa, Räsänen pohtii. 

Lisätietoja: HR-asiantuntija Marjo Räsänen, [email protected]

Katso Työpaikat
Katso Ajankohtaista työnhakijalle
Katso Uratarinat

Uutiseen liittyvät palvelut