MENU

Ajankohtaista

Palmia osti Aromi-liiketoiminnan Hämeessä

2.04.2019 10:35

Palmia on tehnyt Aromi-toiminnasta liiketoimintakaupan Kunta Pron kanssa. Kaupan myötä useiden Kanta-Hämeen kuntien Aromi-palvelut hoitaa jatkossa Palmia.

Aromi on ruokapalvelun toiminnanohjausjärjestelmä, ja käytännössä ruoantuotanto ja ruokapalvelu toimivat sen avulla.

Sairaalaruoan ICT-rajapinta Palmialle

Kaupan myötä Kanta-Hämeen seudun Aromi-liiketoiminta siirtyy Palmian operoimaksi. Liiketoiminta sisältää ICT-sopimukset CGI:n kanssa sekä palvelusopimukset Hattulan, Janakkalan, Loiku Oy:n, Tammelan ja Hämeenlinnan kotipalveluyksikön kanssa. Palvelusta vastanneet työntekijät siirtyvät kaupan yhteydessä Palmian palvelukseen liikkeenluovutuksella.

- Palmia huolehtii jatkossa tämän keskitetyn ICT-palvelun toteuttamisesta ja vastaa ruoan ICT-kehitysprojektin jatkotoimenpiteistä Kanta-Hämeen alueella, toimitusjohtaja Nina Rokkila kertoo.

Kehitysvisiot selvät

- Vastuullemme siirtyy seudullisen Aromin ylläpito ja pääkäyttäjyys, hankintasopimusten päivitys ja valikoiman ylläpito Aromissa sekä jo alkaneen Uusi Aromi -projektin vetovastuu, liiketoimintajohtaja Jaana Kujala koostaa. 

Kanta-Hämeessä on hyvä yhteisen tekemisen perinne muun muassa hankintojen ja tilaus-toimitusketjun kehittämisessä.
- Jatkossa pyrimme yhä enemmän hyödyntämään ja soveltamaan asiakaspalautetta ja tilauksista saatavaa dataa esimerkiksi menekin ja raaka-aineiden ennustamisen suhteen. Tämä hyödyttää toimijoita esimerkiksi hävikin vähenemisen ja paremmin asiakastarpeita vastaavan ruokalistasuunnittelun muodossa. Palmian tavoitteena on taata mahdollisimman kustannustehokkaasti tuotettu asiakaslähtöinen ruokailukokemus palvelun käyttäjille. Koko Kanta-Hämeessä kehittämistä on hyvä tehdä kunnallisen yhteistyön ja yhteisen osaamispoolin kautta, Rokkila avaa.

Liiketoiminta siirtyi Palmialle 1.4. ja asiasta on järjestetty palvelua käyttäville asiakkaille tiedotustilaisuus yhdessä Kunta Pron kanssa.  

Lisätietoja
- Palmia Oy, toimitusjohtaja Nina Rokkila, [email protected], p. 050 501 9779
- Kunta Pro, ohjelmistoliiketoiminnan johtaja, Joni Talvitie, [email protected], p. 045 651 5376

Uutiseen liittyvät palvelut