MENU

Ajankohtaista

Palmia maistattaa kouluruokia Lähiöfest-tapahtumassa Riihimäellä perjantaina 17.5.

10.05.2019 10:40

Palmia kutsuu kaikki riihimäkeläiset maistelemaan ja arvioimaan nykyisiä kouluruokia, äänestämään uusia ruokia ruokalistalle, tutustumaan Palmian koulu- ja päiväkotiruokaan ja ruokapalveluun sekä keskustelemaan Palmian asiantuntijoiden kanssa.

Palmia tuottaa ruokapalveluja Riihimäen kouluissa ja päiväkodeissa

Palmia on tuottanut ruokapalvelut Riihimäellä 14 koulussa ja 15 päiväkotikohteessa vuoden 2019 alusta alkaen. Tarjoamme kohteissamme aamiaisia, lounaita ja välipaloja pienille ja suurille asiakkaillemme. Haluamme jakaa ruokatietoa sekä ravitsemuksellista ja kasvatuksellista sisältöä hauskalla, lapsia ja nuoria innostavalla tavalla, myös heitä osallistaen. Tavoitteenamme on tulla tunnetuksi maistuvista aterioistamme, iloisesta asenteestamme sekä siitä, että luomme miellyttäviä ruokailuhetkiä.

Tärkeä osa onnistumistamme on jatkuva kehittyminen ja asiakkaiden kuuntelu. Tarjoammekin useita kanavia palautteen ja kehitysehdotusten antamiseen. Palmia Kouluruoka –mobiilisovelluksen kautta voi helposti arvioida päivän ruokalajeja. Palautteen voi antaa myös verkkosivuillamme ruoka.palmia.fi, palautelomakkeella kirjallisesti tai suullisesti kohteessa ruokapalveluhenkilökunnalle.

Kouluissa ja päiväkodeissa tarjottava ruoka puhututtaa ruokailijoiden lisäksi myös sidosryhmiä, kuten lasten ja nuorten vanhempia.

Riihimäkeläisillä on mahdollisuus tulla maistelemaan Palmian kouluruokaa ja vaikuttamaan tulevaan tarjontaan

Palmia kutsuu kaikki kaupunkilaiset maistelemaan ja arvioimaan nykyisiä kouluruokia, äänestämään uusia ruokia ruokalistalle, tutustumaan Palmian koulu- ja päiväkotiruokaan ja ruokapalveluun sekä keskustelemaan Palmian asiantuntijoiden kanssa. Haluamme herättää avointa keskustelua ja vuorovaikutusta kaupunkilaisten kanssa sekä esitellä toimintaamme.

Paikka ja aika

Lähiöfest, Peltosaaren koulun ruokasali
perjantai 17.5.2019, klo 14-17

Lue lisää: http://www.lähiöfestivaali.fi/lahiofest-riihimaki-17-5/

Uutiseen liittyvät palvelut