MENU

Ajankohtaista

Palmia kutsuu Pop up -rekrytapahtumaan 12.10.

27.09.2017 14:34

Palmia Oy järjestää yhdessä seitsemän muun yrityksen kanssa Pop up -rekrytapahtuman torstaina 12.10. kello 14-18. 

Tapahtumapaikkana on Helsingin ydinkeskustassa helposti saavutettava Kaupungintalon ravintola Senaatintorin laidalla, Sofiankatu 1-3 (sisäpiha).

Pop up -rekry on matalan kynnyksen tapahtuma, johon kuka vain voi tulla tutustumaan mukana oleviin toimijoihin ja juttelemaan työnantajuudesta ja työmahdollisuuksista.

Tapahtumassa esittäytyvät: 

- Palmia Oy
- Vakuutusyhtiö Turva
- Rinnekoti
- Autismisäätiö 
- Eedi asumispalvelut Oy
- Pilke päiväkodit
- Betesda-säätiö.

Mukana olevat yritykset työllistävät erityisesti kiinteistö- ja siivousalan, ravintola-alan ja turvallisuusalan, sosiaali- ja terveysalan sekä kaupallisen alan osaajia. Haluamme toivottaa tervetulleeksi kaikki näiden yritysten toimialoista kiinnostuneet!

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Vierailla voi ryhmissä tai itsenäisesti klo 14-18 välisenä aikana. Kaupungintalon ravintola on normaalisti auki tapahtuma-ajan.

Tapaa palmialaisia ja tutustu työympäristöön!

Paikalla on Palmian rekrytoinnin ja toimialojen edustajia kertomassa töistä Palmiassa.

Kaupungintalon ravintola on Palmian ravintola, joten tapahtuman yhteydessä on erinomainen mahdollisuus saada tuntumaa ravintolatyöympäristöihimme.

Palmiassa on viimeisen vuoden aikana ollut avoinna noin 150 työpaikkaa. Jatkossakin tarvitsemme työntekijöitä toimialoillemme, toimitila- ja kiinteistöpalveluihin, ravintoloihin ja turvallisuusalalle - myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä Palmia toimii Etelä-Suomessa seitsemällä paikkakunnalla. Eniten meillä on palvelutoimintaa pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Suomessa. Lisäksi kasvavaa aluetta on mm. Lahden seutu.

Osa Made by Finland -kampanjaa

Pop up -rekry järjestetään Tervetuloa meille -viikolla, jota vietetään lokakuun 9.-15. päivä. Viikko on Suomalaisen Työn Liiton järjestämä valtakunnallinen avointen ovien viikko. Se on osa Made by Finland -kampanjaa, jossa juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea sekä suomalaista työtä ja osaamista. Avoimien ovien tapahtumissa on mukana paljon yrityksiä, jotka haluavat esittäytyä yleisölle eri tavoin eri puolilla Suomea.

Kaikki 12.10. Pop up -rekryssä esittäytyvät yritykset ovat Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksiä ja mukana Made by Finland -kampanjassa.

Tapahtuman tiedot

Palmian Facebookissa

Tervetuloa meille -sivustolla

Lue lisää Made by Finland -kampanjasta

Tervetuloa meille!

 

Uutiseen liittyvät palvelut