MENU

Ajankohtaista

Koulutamme turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä vartijan työtehtäviin

7.11.2019 15:08

Palmia kouluttaa vartijan työtehtäviin

Etsimme motivoituneita ja turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä, joille koulutamme väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 h). He saavat koulutuksen jälkeen väliaikaisen vartijakortin, jolla voi työskennellä vartijan työtehtävissä neljän kuukauden ajan. Myöhemmässä vaiheessa on mahdollisuus suorittaa myös pysyvään vartijakorttiin oikeuttava koulutus (80h). 

Tarjoamme kaikille kurssille valikoituneille ja sen hyväksytysti suorittaneille henkilöille töitä Palmian turvallisuuspalveluissa. Meillä on mahdollisuus työllistyä osa-aikaisiin, määräaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. 

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut? 

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 400 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla. Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa. Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa. 

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa. 

Lisätiedot ja yhteydenottopyynnöt, palvelupäällikkö Juuso Taskinen: [email protected]

Lue lisää työpaikkailmoituksestamme - mm. palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen.

Uutiseen liittyvät palvelut