MENU

Ajankohtaista

Palmia aloittaa Aalto-yliopiston siivouskumppanina

11.12.2017 09:25

Palmia aloittaa siivouksen Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä Espoossa ja Töölössä Helsingissä. Palvelu alkaa vuoden 2018 alusta. Uuden kohteen haltuunotto alkoi yliopiston tiloihin tutustumisella marras- ja joulukuussa.

Yliopisto keskittyy olosuhteiden parantamiseen

Uuden sopimuksen myötä esimerkiksi siivouskertoja on lisätty. Lisäksi otetaan käyttöön auditointityökalu, jonka avulla siivouksen laatua seurataan kuukausittain.

- Yhteistyökumppanimme valitaan tarkkojen kriteerien perusteella. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti työskentely- ja opiskeluolosuhteita kampuksella, ja uuden sopimuksen myötä haluamme nostaa puhtaustasoja sekä kerätä järjestelmällisesti palautetta siivouksen laadusta, toteaa toimitilajohtaja Kari Haapamäki Aalto CRE:sta.

Uusia tekijöitä tarvitaan

- Aalto-yliopiston ympäristö tarjoaa erinomaisen vastaanottavan ympäristön siivouspalvelujen kehittämiseen. Muun muassa digitaaliset ratkaisut ja robotiikka tulevat varmasti olemaan esillä hyvin pian, kertoo toimitilapalvelujen liiketoimintajohtaja Susanna Immonen Palmiasta.

Palvelu alkaa 1. tammikuuta 2018. Uudessa palvelukohteessa tarvitaan myös uusia tekijöitä.
- Haimme Otaniemen kampuksen siivouspalveluihin noin 50 ammattitaitoista toimitilahuoltajaa. kohteeseen tulee esimiehiä ja palveluohjaaja, kertoo Susanna Immonen.

Uusien työntekijöiden rekrytointi on juuri loppusuoralla. Kampusympäristössä toimivien työntekijöiden kielitaitovaatimuksena on joko suomen kieli tai englannin kieli. 

Uutiseen liittyvät palvelut