MENU

Ajankohtaista

Kuvassa on talvinen Helsinki-maisema

Muutosneuvottelut käynnistyneet osassa yhtiötä

14.03.2023 14:29

Suunnittelu koskee pääsääntöisesti johto-, esihenkilö-, asiantuntija- ja työnjohtotehtäviä.

Uutista päivitetty 13.4.: neuvottelut ovat päättyneet.

Taustalla ovat liiketaloudelliset syyt.

Palmian taloudellinen tulos on ollut tappiollinen. Taloudellinen tilanne ja markkinatilanteen kehitys aiheuttavat tarpeen arvioida toimintatapoja, organisointia ja uudelleenjärjestelyjä.

Yhtiö suunnittelee toimintojen uudelleenjärjestelyjä ja henkilöstöön liittyviä sopeuttamistoimenpiteitä osana toiminnan tasapainottamisen ja kehittämisen kokonaisuutta.

Tavoite

Suunnitelman keskeisenä tavoitteena on varmistaa Palmian kilpailukyky ja talouden tervehdyttäminen lyhyellä ja pidemmällä aikavälillä haastavassa ja epävarmassa markkinatilanteessa sekä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Suunnittelu koskee pääsääntöisesti johto-, esihenkilö-, asiantuntija- ja työnjohtotehtäviä. Kiinteistö- ja ravintolaliiketoiminnoista tarkastellaan kokonaisuutta. Neuvottelujen piirissä on yhteensä n. 530 henkilöä.

Muutosneuvottelut saatiin päätökseen pääsiäisen jälkeen. Ratkaisut ja niistä juontuvat muutokset tehdään huhti-toukokuun aikana.

Palvelutoiminnan jatkuvuus on tärkeää

Asiakaskohteissa hoidettavat palvelutehtävät jatkuvat normaalisti. Muissa kuin edellä mainituissa liiketoiminnoissa palvelutehtävät eivät ole suunnitelmien piirissä. Palvelutoiminnan varmistaminen on tärkeää, ja yhtiöllä on rekrytointitarpeita ja avoimia tehtäviä useiden asiakassopimusten alueella.  

Lisätietoja

Viestintäjohtaja
Henna Mikkonen-Kemppainen
henna.mikkonen-kemppainen(at)palmia.fi
Palmia Oy