MENU

Ajankohtaista

Kuvassa lukee: kouluttaudu vartijaksi Palmialla, koulutus viikolla 13. Kuvassa Palmian vartija hymyilee työasussaan.

Koulutamme turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä vartijan työtehtäviin

14.02.2022 14:09

Etsimme motivoituneita ja turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä, joille koulutamme vartijan tehtävään vaadittavat koulutukset.

Tarjoamme kaikille kurssin hyväksytysti suorittaneille ja poliisilaitoksen myöntämän vartijakortin saaneille henkilöille vakituisia töitä Palmian turvallisuuspalveluissa. Työllistämme henkilöt erilaisiin työtehtäviin pääkaupunkisedun alueella.

Ensivaiheen vartijaopinnot toteutetaan yhteistyössä Keudan kanssa lähiopetuksena Metsälässä, Helsingissä 28.3.-1.4.2022 (ma-pe klo 8-16). Koulutus on hakijalle maksuton. Koulutusjaksolta emme maksa palkkaa.

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee noin 480 alan ammattilaista erilaisissa toimeksiannoissa pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa sekä reilut ja osaavat työkaverit. Vaativa ja monipuolinen työskentely-ympäristö tarjoaa vaihtelua työpäiviin. Vastapainona työlle, tuemme vapaa-ajan harrastuksia Epassin avulla. 

Palkkaus perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.

Meillä saat paitsi ensiluokkaisen perehdytyksen, myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ja uraasi. Halusit sitten laajentaa osaamistasi nykyisessä roolissasi, edetä uusiin tehtäviin tai vaikkapa suorittaa tutkinnon. Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä.   

Työnantajalupauksemme

Turvallisuuspalvelut työpaikkana

Lisätiedot ja hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen tullaan valitsemaan henkilöt hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa, asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Hakuaika on 13.3.2022 asti. 

Kouluttaudu vartijan työtehtäviin ilmoituksen löydät täältä.

Uutiseen liittyvät palvelut