MENU

Ajankohtaista

Hae vartijan rekrytointikoulutukseen

14.03.2017 16:12

Palmia, TE-palvelut ja Amiedu hakevat nyt opiskelijoita rekrytointikoulutukseen, jossa suoritetaan vartijan koulutus.

Rekrytointikoulutuksen tavoitteena on antaa aikuisopiskelijalle valmiudet työllistyä monipuolisiin ja kiinnostaviin turvallisuusalan työtehtäviin metrossa, muun julkisen liikenteen parissa, satamassa tai muissa kiinnostavissa työkohteissa eri puolilla Helsinkiä. Koulutuksessa suoritetaan yksi tutkinnon osa vartijan ammattitutkinnosta eli vartijan koulutus. 

Koulutuksen sisällössä painotetaan asiakaspalvelua, kokonaisuuksien hallintaa, teknisten järjestelmien ymmärtämistä, tietotekniikan hyötykäyttöä ja työturvallisuutta vartijan ammatin kaikilla osa-alueilla.

Koulutuksen järjestää Amiedu Helsingissä.

Kenelle tarkoitettu

Peruskoulun tai vastaavan oppimäärän suorittaneet täysi-ikäiset, taustaltaan nuhteettomat miehet tai naiset, joilla on kiinnostusta turva-alan työtehtäviin, soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen. Ryhmään valitaan 30 opiskelijaa.

Koulutuksen ajankohta

Koulutus alkaa 19.4.2017 pidettävällä kartoitusjaksolla. Varsinainen koulutus alkaa 24.4.2017 ja päättyy 2.6.2017. Koulutuksen kokonaiskesto on 31 päivää.

Kartoitusvaiheeseen kutsutaan 50 henkilöä, joista valitaan koulutukseen 30 soveliainta Palmian turvapalveluiden työhönottokriteerien perusteella:

  • nuhteeton tausta 
  • hyvä suomen kielen taito 
  • positiivinen palveluasenne 
  • tiimityöskentelytaidot sekä valmius itsenäiseen päätöksentekoon
  • halu oppia ja tehdä työtä turva-alalla. 

Lisäksi hakijoille on etua englannin ja ruotsin kielen taidosta sekä asiakaspalvelukokemuksesta. Koulutukseen valituille osallistujille laaditaan kartoituksen pohjalta henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 29.3.2017.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä koulutushakemus netissä www.te-palvelut.fi 
> Haussa oleva työvoimakoulutus, hakutunnuksena koulutuksen numero 671913

tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Lisätietoja

Koulutuksesta: kouluttaja Kari Lahtinen, Amiedu, p. 020 7461 226.

Koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista: TE-toimiston valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 puh. 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Uutiseen liittyvät palvelut