MENU

Ajankohtaista

Aamupalakattaus, jossa kahvia, mysliä ja tuoreita marjoja

Avaamme uuden ravintolan Keilaniemeen Swing House Campukseen maaliskuussa

1.02.2022 13:13

Ravintola Well 7 on vihreä, vireä ja vastuullinen ravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Viihtyisään ravintolaan on aina helppo tulla ja siellä on hyvä olla.

Ravintoa parhaista raaka-aineista

Ravintolassa on tarjolla ravintorikasta, maukasta ja hyvinvointia tukevaa ruokaa. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa ja runsaasti hyvää tekeviä vaihtoehtoja.

Aamiaisen voit ottaa helposti mukaan kahvilasta tai nauttia rauhassa ravintolan monipuolisesta valikoimasta, jossa kauden parhaat raaka-aineet ovat aina hyvin edustettuina. Laadukkaat juustot, raikkaat kasvikset, tuorepuurot ja vastapuristetut, vitamiinipitoiset juomat kuuluvat jokaiseen aamuun.

Lounaaksi on valittavana höyryävän herkullinen keitto, runsas noutopöytä, houkuttelevat All Day -menun annokset tai kahvilan antimet annossalaateista mukaan otettaviin ruoka-annoksiin. Makunautinnon viimeistelee ravintolan oman leipomon tuore leipä. Jokainen lounashetki on mukava lopettaa raikkaaseen jälkiruokavalikoimaan.

Meille ruoka ei ole vain polttoainetta vaan se on tarkasti harkittu vastuullinen kestävän kehityksen tuote, joka maistuu, tuoksuu ja on ravitsemuksellisesti laadukasta. Ravintolamme haluaa erityisesti kunnioittaa alueen ruokakulttuuria tuomalla esiin aidot maut sekä raaka-aineiden alkuperän ja tuottajat niiden takana.

Ravintolan yhteydessä oleva kahvila varmistaa, että kahvin ja pullan tuoksua riittää koko päiväksi. Kahvilassa on myös kattaus raikkaita kylmiä juomia sekä lähialueen kahvia, Reilun Kaupan Luomukahvia, -teetä ja erikoiskahveja. Kahvin kanssa voi herkutella oman leipomon maistuvilla leivonnaisilla, joissa on hyödynnetty mm. talon omaa hunajaa. Kahvilasta löytyvät lisäksi smoothiet, ruokaisat sandwichit ja täytetyt patongit, jotka sopivat niin kevyeksi lounaaksi kuin välipalaksikin.

Swing Housen kokoustarjoilut ovat selkeästi seuraavalla tasolla – käsintehdyt smoothiet, tuorepuurot ja salaatit ovat tärkeä osa kokousvalikoimaa, joka voidaan toteuttaa joko noutopöytänä tai kokoustilaan vietyinä. Nopeasti kahvilasta mukaan napattava kokouskori on helppo ja vaivaton kokousten virkistäjä.  Kokoustarjoiluissa huomioidaan vuodenajat ja kauden erikoisuudet. Juhlien ja edustustilaisuuksien herkulliset tuotteet syntyvät keittiössämme ammattitaitoisen henkilökunnan valmistamana. Asiakkaan toiveisiin perustuen voimme suunnitella edustarjoilut aina tarpeen mukaan liikelounaista suurempiin illallisbuffetteihin.

Uutiseen liittyvät palvelut