MENU

Ajankohtaista

Mieshenkilö syö salaattia ja katsoo kännykkää

Asiakastyytyväisyyskyselyt ravintola- ja ruokapalvelukohteissamme

31.10.2022 07:23

Vastaa ja vaikuta, haluamme kuulla miten olemme onnistuneet täyttämään ravintola- ja ruokapalveluita käyttävien asiakkaidemme odotukset.

Me Palmialla haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja siksi keräämmekin asiakaspalautetta sekä teemme säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyjä eri asiakasryhmille. Tänä syksynä kysymme palvelumme onnistumisesta mm. koulujen oppilailta, päiväkotien ja koulujen henkilökunnalta, lounas- ja henkilöstöravintoloiden asiakkailta, hoivan ja vammaisyksiköiden asiakkailta, sairaaloiden potilailta sekä henkilökunnalta. Tyytyväisyyttä palveluun ja yhteistyöhön kysytään myös sopimusasiakkaiden yhteyshenkilöiltä.

Kyselyt toteutetaan viikkojen 43-45 aikana. Kyselyihin vastataan sähköisellä lomakkeella lukuun ottamatta joitakin hoiva- ja sairaalakohteita, joissa on käytössä paperilomakkeet. 

Linkit kyselyihin jaetaan kohteesta ja asiakasryhmästä riippuen mm. koulujen sähköisten viestintäkanavien kautta (esimerkiksi Wilma ja Helmi), ruokasaleissa ja ravintoloissa, Lounas- ja Kouluruoka -sovellusten kautta, työyhteisöjen intra-sivustoilla ja sähköpostijakelulla.

Helsingin lounasravintoloiden asiakaskyselyyn pääset (31.10-13.11.2022) tästä

Hoiva- ja sairaalaruokakohteiden asiakaskyselyyn pääset (31.10.-13.11.2022) tästä

Vain vastaamalla voit vaikuttaa. Kiitos avustasi!